Одинадцять закладів освіти Олевської ОТГ мають свої сайти

Закінчився навчальний рік, більшість школярів готуються до літніх канікул, а одинадцятикласники – до випускного вечору. Цей навчальний рік став стартом для упровадження нової української школи. Крім того, продовжився впроваджуватись Закон України «Про освіту».

На виконання статті даного закону про прозорість та інформаційну відкритість, заклади освіти публікують фінансові звіти про надходження та використання всіх отриманих коштів.  Більшість освітніх закладів оприлюднюють дану інформацію на офіційному сайті міської ради. Її можна знайти за посиланнями:

Втім, є навчальні заклади, які створили власні інформаційні сайти, переймаючи європейський досвід, де чи не кожен дитячий садочок та школа мають свій веб-ресурс.

Тож, власні сайти створили (щоб перейти на сайт освітнього закладу, натисніть на назву): Олевська ЗОШ №2, Олевська ЗОШ №3, Зольнянська ЗОШ, Кишинська ЗОШ, сайт якої також інформує про Болярську ЗОШ та Забороченську ЗОШ, Копищенська ЗОШ, Перганська ЗОШ, Покровська ЗОШ. Також свій сайт має Новоозерянський НВК, який інформує й про дошкільний підрозділ. Крім того, центр розвитку дитини №1 «Зірочка» також має свій сайт.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту