Виконавчий комітет звертається з клопотанням про перенесення місця голосування

На засіданні виконавчого комітету міської ради було прийняте рішення про звернення до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Олевської райдержадміністрації з клопотанням про віднесення вул. Хлібна у м.Олевськ до виборчої дільниці №180863. Дана виборча дільниця знаходиться по вул. Шкільна, 1. За даною адресою знаходиться загальноосвітня школа №2.

Наразі, згідно Державного реєстру виборців, жителі вулиці Хлібна голосують на виборчій дільниці №180865 за адресою: вул. ім. Гетьмана Виговського, 30, де розташований Центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді.

Це створює певні незручності для жителів вулиці, адже ЦХЕТУМ  від них знаходиться на більшій відстані, ніж ЗОШ №2. У зв’язку з цим, надходили звернення про перенесення місця голосування.

Як проінформував керуючий справами виконавчого комітету міської ради Юрій Русин, вирішити дане питання до позачергових парламентських виборів не вдасться, втім, в подальшому, при позитивному вирішенні питання, виборці, що проживають на вул. Хлібна, зможуть голосувати на зручній для них дільниці.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту