Нове функціональне ліжко подарували реанімаційному відділенню

Сьогодні, 4 липня, до Олевської  лікарні завітав пастор церкви євангельських християнів-баптистів Валентин Нидзельський. За проханням заступника міського голови Якова Осипчука та головного лікаря КУ «Олевська центральна лікарня» Олега Казюка  Валентин Валентинович привіз для реанімаційного відділення функціональне лікарняне ліжко з матрасом і автоматичним регулюванням положення.

Допомагає пастор Валентин реанімаційному відділенню не вперше. Два роки тому він також привозив 3 функціональних ліжка для реанімації. Адже у відділені завжди виникала з цим проблема, так як тяжких хворих потрібно піднімати майже щодня, а висота каталки і ліжка різні. З функціональним ліжком все набагато простіше.

Завідуюча відділенням Любов Мухаровська відразу з медпрацівниками перевірили ліжко на справність та висловила вдячність пастору Валентину за такий необхідний для них подарунок.

Пізніше Валентин Валентинович відвідав вже вдруге Наталію Макарчук, яка разом з чоловіком виховують трьох прийомних дітей. У сім’ї нещодавно сталася біда – згоріла велика частина житлового будинку. Цього разу пастор Валентин також привіз потрібну допомогу для прийомної сім’ї.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту