Відбулось засідання сесії міської ради

На сесії міської ради, яка відбулась 4 липня депутати одноголосно підтримали рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 24 жителям Олевської об’єднаної територіальної громади. Більшість жителів звернулося за допомогою на лікування, один – на відновлення житла внаслідок пожежі та один житель на відновлення покрівлі будинку та господарських будівель після стихії. Загальна сума виділених коштів 107 000 грн.

Присутні також погодили рішення про надання дозволу головному лікарю КУ Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради  Олегу Казюку на передачу в оренду приміщень в нежитловій будівлі стоматологічної поліклініки КУ «Олевської централної лікарні». Одне приміщення загальною площею 21 м2 , друге – 14 м2 .  Приміщення надаються для надання стоматологічних послуг. Дана процедура буде проводитись відповідно до вимог чинного законодавства та Положення про оренду майна Олевської міської ради.

Надали згоду депутати на придбання в комунальну власність та на баланс Олевської міської ради об’єкт незавершеного будівництва нежитлової будівлі 60% готовності , який знаходиться за адресою: вул. Молодіжна, 2б, с. Зольня. Загальна площа об’єкта 289,6 м2.

Також були розглянуті інші питання: про затвердження оцінки нерухомого майна, про затвердження програми «Поводження з ТПВ на 2019-2024 роки», про укладання договорів оренди земе5льних ділянок комунальної власності, про надання дозволу щодо погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, про надання згоди на організації співробітництва територіальних громад та ін. 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту