В Олевську може з’явитися палац спорту з басейном

В Олевську може зникнути ще одна недобудова. На її місці планують зробити палац спорту, що включатиме в собі зали для занять спортом та навіть басейн. Відповідне приміщення розташоване на мікрорайоні «Квадрат».

Варто зазначити, що окрім явного позитивного впливу палацу спорту в Олевську на здоров’я, проведення дозвілля дітей та молоді й зайняті позиції Олевщини в спортивних рейтингах на різних рівнях, є ще один плюс – облаштується місце, яке десятиліттями було в занедбаному стані.

Раніше недобудова не знаходилась у власності громади, тож Олевська міська рада ще у 2017 році розпочала процедуру визнання майна безхазяйним та отримання його у комунальну власність. Процес зайняв тривалий час, втім, суд визнав безхазяйним  дане майно, оскільки власник про себе не заявив та передав його у комунальну власність Олевської міської ради.

Планується, що палац спорту в Олевську буде включати два сучасних функціональних спортивних зали та басейн, волейбольно-баскетбольний майданчик, зону для гри в міні-футбол, а також зали для легкоатлетичних змагань і зайняття вільною боротьбою та тхеквондо.

Теперішній стан приміщення оглянули й спортсмени Олевщини, серед них і бронзова призерка Чемпіонату Європи з вільної боротьби Ілона Вальчук та її тренер Петро Вальчук. Присутні погодились, що палац спорту в місті – хороша ініціатива.

На даному етапі необхідна проектно-кошторисна документація. Її виготовлять за підтримки «Благодійного фонду Сергія Пашинського». Після цього Олевська міська рада подасть документацію на отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення нових або реконструкцію існуючих палаців спорту.

Варіант фасаду можливого палацу спорту

Теперішній вигляд недобудови

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту