У селі Замисловичі утеплюють школу

В Замисловицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів триває капітальний ремонт. В першу чергу він спрямований на заходи енергозберення.

Проектно-кошторисну документацію було виготовлено після утворення об’єднаної територіальної громади – у 2017 році. У минулому році почалась реалізація проекту, було замінено та утеплено дах.

Варто зазначити, що стара покрівля була вкрай неефективна вже багато років, у деякі кабінети поступала вода під час сильних опадів. Тому було вирішено, в рамках капітального ремонту, замінювати дах на двосхилий, який в рази ефективніший.

Цього року Замисловицька ЗОШ увійшла до переліку об’єктів, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Наразі тривають роботи з ефективної термосанації. Стіни будуть утеплені та пофарбовані, що надасть школі нового, сучасного вигляду. У цьому році на Замисловицьку школу буде витрачено понад 4 мільйони гривень. Загальна вартість проекту капітального ремонту даного навчального закладу, враховуючи заміну та утеплення даху, що виконувалось у минулому році, становить 8 794 099 гривень.

Наразі в Олевській громаді тривають капітальні ремонти освітніх закладів одразу в декількох селах. Так як всі заплановані на рік роботи підрядник може не встигнути виконати до початку нового навчального року, за ініціативи Олевської міської ради в першу чергу буде ремонтуватися фасадна частина приміщення, щоб не спричиняти незручності для школярів, які з першого вересня підуть до школи.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту