Міський голова Олег Омельчук відвідав Замисловицьку школу

Триває капітальний ремонт загальноосвітньої школи в селі Замисловичі. В ній навчаються діти з першого по одинадцятий клас. Для них, батьків, педагогічного колективу та інших працівників освітнього закладу це гарна новина.

В рамках заходів енергозбереження школа утеплюється. Стіни будуть утеплені та пофарбовані, що надасть закладу нового, сучасного вигляду. На ефективну термосанацію Замисловицької школи буде витрачено понад 4 мільйони гривень.

Міський голова Олег Омельчук та його заступник Сергій Мельник відвідали Замисловичі аби особисто подивитися як тривають ремонтні роботи. На місці вони зустрілися з директором школи  Миколою Лук’янчуком. Вони поспілкувались про ремонтні роботи та готовність закладу до нового навчального року.

Олег Васильович зауважив робітникам, що в першу чергу потрібно зосередитись на фасадній частині школи. Адже діти, йдучи на свято першого дзвоника, мають без перешкод заходити до навчального закладу. Працівники, які виконують ремонт, запевнили, що встигають виконати необхідні роботи до початку нового навчального року.

Також міський голова Олег Омельчук звернув окрему увагу на якість проведення ремонтних робіт. Він додав, що капітальний ремонт має бути, в першу чергу, якісним, щоб перебування дітей в школі було не лише зручнішим, а головне – безпечним.

Варто зазначити, що за декілька років Замисловицька школа отримала суттєві зміни. У 2017 році для школи було виготовлено проектно-кошторисну документацію. Пізніше у даному навчальному закладі замінили вікна на металопластикові. У минулому році було замінено та утеплено дах. На цьому ремонтні роботи у Замисловицькій школі не завершились – триває утеплення школи.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту