Оргкомітет визначився з планом заходів до головних свят серпня

7 серпня в приміщенні Олевської міської ради відбулось чергове засідання організаційного комітету, де обговорили проведення святкування Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.

На засіданні були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступник Яків Осипчук, заступник голови районної ради Олександр Ковальчук та інші.

Начальник відділу культури Ірина Кльоц, яка займається організацією свята, повідомила присутнім про попередньо визначений та обговорений перелік заходів та час їх проведення.

Традиційно Централізована бібліотечна система організує тиждень інформаційно-освітніх та патріотично-виховних заходів.

23 серпня, на День Державного Прапора України, окрім офіційної церемонії, відбудеться велопробіг, шашковий турнір та перегляд кінофільму під відкритим небом.

24 серпня святкування Дня незалежності України відбудеться із залученням місцевих виконавців та колективів, аматорів, хореографічних колективів. Також планується проведення молебню за Україну, спортивні заходи, виставки та майстер-класи, урочиста частина та багато іншого. Завершити святкування планується святковою дискотекою.

Детальна програма заходу буде оприлюднена на офіційному сайті Олевської міської ради пізніше. Слідкуйте за нашими оновленнями.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту