До Дня незалежності України в Олевську відбулись спортивні змагання

23 серпня в Олевську відбулись спортивні змагання, серед кращих спортменів громади,приурочені до 28-ї річниці незалежності України  – «Краще спортивне село». Змагання проводились із таких видів спорту як: міні-футбол, волейбол, перетягування канату, гирьовий спорт та армреслінг.

У змаганнях з армреслінгу у ваговій категорії до 78 кг. у безкомпромісній боротьбі  з 10-ти учасників перемогу здобув Руслан Павлюк (с. Лопатичі), друге місце зайняв Дмитро Рудий, а третє – Володимир Ковальчук (м. Олевськ). В категорії за 78 кг. перемогу виборов Сергій Повар (с. Кишин), друге місце посів Василь Васильчук (с. Лопатичі), третє – Дмитро Тимощук (с. Лопатичі).

У гирьовому спорті в категорії до 78 кг. перемогу отримав Юрій Бобровник (с. Жубровичі), друге місце у Дмитра Рудого (с. Лопатичі), третє місце посів – Руслан Павлюк (с. Лопатичі). У категорії за 78 кг. перше місце зайняв Сергій Горпинич (с. Лопатичі) , друге – Василь Васильчук (с. Лопатичі), а третє – Сергій Повар(с. Кишин).

У змаганнях з перетягування канату перемогли спортсмени із с. Лопатичі, друге місце у команди с. Жубровичі.

У волейбольному турнірі серед чоловіків перемогу здобули спортсмени с. Варварівка, друге місце у команди с. Лопатичі, третє – у команди с. Жубровичі.

Серед дівчат у змаганнях з волейболу перше місце зайняла команда с. Кишин, друге – с. Лопатичі, третє – с. Кишин №2.

У турнірі з міні-футболу перемогла команда «Штурм» (м. Олевськ), друге місце у команди с. Жубровичі, третє у Олевського «Динамо».

Тож, у загальнокомандному заліку переогла команда с. Лопатичі, за ними на другому місці команда с. Жубровичі, третє місце у команди с. Кишин, а четверте – у команди с. Варварівка.

Спортсмени м. Олевськ брали участь у змаганнях поза конкурсом у командному заліку.

По завершенню спортивних змагань секретар міської ради Віталій Шейко та голова Олевської МО ВФСТ “Колос” -Володимир Рабош нагородили переможців та призерів турніру з усіх видів спорту та в загальнокомандному заліку – кубками, медалями, грамотами та спортивним інвентарем.

Спортивний захід організований ГО Олевський МО ВФСТ «Колос» за підтримки Олевськрї міської ради , Федерації футболу Олевської громади та Олевської ДЮСШ.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту