Виставки та фольклорні пісні з нагоди Дня незалежності України

У суботу, під час святкування Дня незалежності України, в центрі Олевська, проходили виставки декоративно-прикладного мистецтва. Свої цікаві та оригінальні роботи створювали майстрині та рукодільниці Олевської громади. 

Від Олевсьокї міської ради керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин всім майстриням вручив подяки та грошові премії, зокрема: Ніні Зайчковській, Марії Бондар, Лесі Савицькій, Людмилі Лук’янчук, Наталії Баланчук, Віті Баланчук, Юлії Павленко, Наталії Веремей, Ірині Гарбовській та Тетяні Мусійчук.

В той час, на фольк-майданчику, у сквері міста, виконували фольклорні пісні жіночі вокальні ансамблі с. Сердюки «Полісяночка», с. Корощине «Червоні маки», с. Лопатичі «Берегиня» та солісти Марія Павлюк та Назар Григорчук с. Майдан.

Директор краєзнавчого музею Анна Вжесінська підготувала виставку із експонатів з краєзнавчого музею та показ одягу поліщуків.

Відділом культури було організовано флеш-моб «Україна – моя країна».

Також жителі та гості міста мали змогу переглянути виставки фотографій Григорія Луговця та Романа Світловського на тему: «Люблю свою малу батьківщину».

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту