Етикет – внутрішня краса людини

03 та 04 вересня  2019 року персоналом Олевського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області начальником Наталією Мельник, фахівцем Анною Симончук, фахівцем Інною Стожук було проведено інформаційний  захід з підобліковими.

Під час заходу працівниками Олевського районного сектору було детально обговорено правила хорошого етикету та ввічливої поведінки у побуті, на службі, у громадських місцях і на вулиці, у гостях та різних офіційних заходах. Оскільки сьогодні більшість людей нехтує правилами етикету, однак знати їх і користуватися ними повинен кожен, хто поважає себе. Етикет – норми й правила, які відображають уявлення про гідну поведінку людей у суспільстві. Етикет має значення, оскільки це проста і всім зрозуміла мова взаємоповаги, яка виражається у культурі мовлення, ввічливості, акуратному зовнішньому вигляді, контролю власних емоцій та дій у відповідності до загальноприйнятих норм поведінки.

Клієнтам пробації було озвучено правила поведінки в суспільстві та як слід поводитися, щоб про особу склалася гарна думка, приємне враження, позитивний настрій і люди прагнули до спілкування з особою. Уміння правильно поводитися в суспільстві полегшує встановлення контактів, сприяє досягненню взаєморозуміння, створює стійкі взаємини.

Фахівець Олевського районного сектору

філії    ДУ «Центр пробації»

у Житомирській області

Інна СТОЖУК

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту