Урочисте закриття фестивалю “Стежками Тараса Боровця”

З 6 по 8 вересня на урочищі «Хутір Радоробель»  (с. Хмелівка) був проведений другий Всеукраїнський патріотичний фестиваль учнівської молоді «Стежками Тараса Боровця». Участь цього року взяли близько 300 учасників.

Після двох днів активної та цікавої програми, 8 вересня відбулось урочисте закриття фестивалю на якому було оголошено переможців та вручено відзнаки кращим учням та командам.

На початку заходу висловили слова вдячності організаторам фестивалю та тим, хто забезпечував умови проживання упродовж трьох днів: міському голові Олегу Омельчуку, його заступнику Олександру Ніколайчуку, голові Олевської спілки воїнів АТО Андрію Іванову, керуючому справами виконавчого комітету Юрію Русину, працівникам міської ради та ін.

Далі розпочалось нагородження переможців окремих конкурсів та змагань.

Цього року організатори фестивалю подбали про те, щоб кожна команда отримала пам’ятний сувенір про участь у фестивалі, це були дерев’яні таблички з подякою за участь у фестивалі.

Переможці конкурсу «Патріотична пісня» були нагороджені дипломами та грамотою для команди. За результатами конкурсу І місце посіла Анастасія Романчук (Тепеницька ЗОШ), ІІ – Олександра Коломієць (Олевська гімназія), ІІІ – Софія Чистякова (Олевська ЗОШ №3). Також за оригінальність виконання твору грамоту отримав учень Олевської ЗОШ №2 Данило Шибецький.

Дипломами та грамотами для команд за участь у дискусії «Українська революція – 100 років. Уроки революції» були нагороджені: за І місце Олександр Примак (Олевська гімназія), ІІ місце Аліна Григорук (Кишинська ЗОШ) і ІІІ місце Станіслав Левченко (Покровська ЗОШ).

Переможцями  «Квесту» стала команда Кам’янскої ЗОШ. Ця команда пройшла всі контрольні пункти  всього за 17 хвилин. ІІ місце посіла    команда Жубровицької ЗОШ, ІІІ – Олевської гімназії.

Далі нагороджували переможців в індивідуальних конкурсах. Відповідно до Положення фестивалю, ці конкурси не є заліковими для команд, а переможці отримують окрім дипломів ще грошові нагороди.

Тож, у конкурсі знавців історії Олевської республіки, дипломом І ступеня та премією 700 грн. було нагороджено Олександра Степанчука (Жубровицька ЗОШ), диплом ІІ ступеня та премію у розмірі 500 грн. отримав Володимир Окуліч (Олевська гімназія), а диплом ІІІ ступеня та премію 300 грн. – Назар Халімончук (Лопатицька ЗОШ).

Також окремо були відзначені учні, які не стали переможцями, але були відзначені головою журі Сергієм Стельниковичем. Грамоту за оригінальне висвітлення теми та за творчий підхід у конкурсі отримала Тетяна Кравченко (Кишинська ЗОШ) та Олександр Іванчук (Балишівська ЗОШ).

Конкурс журналістів цього року зібрав більше 30 учасників, тож його вирішили провести у два етапи. У фіналі змагалися 12 найкращих учнів.

Диплом І ступеня та премію 700 грн. отримала  Вікторія Рябчук (Лугинська гімназія), диплом ІІ ступеня та 500 грн. – Вікторія Гергало (Зубковицька ЗОШ), а диплом ІІІ ступеня та 300 грн. – Віталіна Петьовка (Врублівська ЗОШ). А також грамотою за оперативне висвітлення подій фестивалю було нагороджено ученицю Лугинської ЗОШ №2 Дарину Іванову.

Відзначили також команду з поза меж Олевської громади, яка вдруге бере участь у фестивалі та яка не приїжджає на локацію, а прибігає – це команда Лугинської ЗОШ №2.

За загальнокомандними підсумками другого всеукраїнського патріотичного фестивалю учнівської молоді «Стежками Тараса Боровця» дипломом за  І місце та грошовою премією нагороджено команду Олевської гімназії, дипломом за ІІІ місце та грошовою премією  – команду Тепеницької ЗОШ.

Дипломи за ІІ місце отримали відразу дві команди  – Кам’янської та Кишинської ЗОШ, адже вони набрали однакову кількість балів. Ці команди отримали гвинтівки від благодійного фонду Сергія Пашинського.

Не забули відзначити і вчителів, які підготували переможців у окремих видах змагань та конкурсах. Грамотою було нагороджено вчительку української мови та літератури Лугинської гімназії Ірину Бовсунівську, вчителя фізкультури Кам’янської ЗОШ Віктора Романчука та вчителя історії Олевської гімназії Івана Корнійчука.

Після нагородження міський голова Олег Омельчук подякував всім учасникам фестивалю за участь, вчителям за хорошу підготовку та підтримку свої учнів. Також висловив слова вдячності всім організаторам, хто долучився до проведення даного заходу.

По завершенню урочистого нагородження, вже за традицією, яку запровадили цього року, право опустити прапор України та прапор фестивалю надали учням-гостям фестивалю Оксані Бондарчук (м. Романів) та Богдану Артюху (с. Балашівка).

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту