Якісна українська музика на Всеукраїнському фестивалі «Олевська республіка»

В період 6-8 вересня на урочищі «Хутір Радоробель» відбувся IV Всеукраїнський патріотичний фестиваль «Олевська республіка». Впродовж цього свята патріотизму гості фестивалю мали можливість не лише насолодитися неймовірною природою локації, а й дізнатись більше про історію України.

У п’ятницю, 6 вересня, на головній сцені фесту виступили Вайрон, Телері, PoliКарп. Мав можливість презентувати свою програму й місцевий виконавець Ігор Васильчук. Хедлайнером вечору став відомий український хіп-хоп виконавець ХАС.

В рамках фестивалю «Олевська республіка» також виступили Орелі, Ukiez, Banderstadt ZP. Із захватом присутні сприйняли виступ учасників встановлення рекорду України в Олевську та вогняне шоу ЛЮМ. Хедлайнером фестивалю став відомий український гурт Тартак.

За традицією, концертна програма кожного дня завершувалася спільним виконанням гімну України. До патріотичного виконання долучився також заступник голови Олевської міської ради Олександр Ніколайчук.

Безпечне проведення фестивалю забезпечували працівники Олевського відділення поліції, Олевського Центру первинної медичної допомоги та 17 державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Житомирській області.

Організатори фестивалю: Міністерство молоді та спорту України, управління національно-патріотичного виховання молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації та Олевська міська рада. Також спонсорами фестивалю стали ТОВ «Райт Солюшн» і ТОВ «Пержанська рудна компанія».

Відео з фестивалю дивіться за посиланням: http://olevsk-gromada.gov.ua/2019/09/09/video-z-vseukrayinskogo-patriotichnogo-festivalyu-olevska-respublika/

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту