У Зольні відбулись громадські слухання

19 вересня в селі Зольня відбулись громадські слухання щодо створення Зольнянського старостинського округу. Раніше до Зольнянської сільської ради входили три населені пункти: с. Зольня, с. Ковалівка та с. Сердюки. Жителі відповідного округу висловлювали свою думку стосовно меж майбутнього старостинського округу.

У сільському клубі зібрались 46 найактивніших жителів округу. Серед них в.о. старости сіл Інна Чорна та депутат відповідного округу Оксана Горпиніч. На громадських слуханням також були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступник Сергій Мельник, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин.

Голосуючи за обговорення питання щодо створення Зольнянського старостинського округу з центром в селі Зольня, що складається із сіл Зольня, Ковалівка, Сердюки присутні на слуханнях громадяни підтримали одноголосно «за».

Громадські слухання щодо створення старостинських округів також відбулись у с. Тепениця, с. Лопатичі, с. Зольня. На наступному тижні слухання відбудуться в с. Калинівка (24 вересня) та с. Майдан (25 вересня).

Протокол громадських слухань частини членів громади сіл Зольня, Ковалівка та Сердюки (що об’єдналися в Олевську міську об’єднану територіальну громаду і створили єдині органи місцевого самоврядування) з предмету: обговорення питання щодо створення Зольнянського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с. Зольня, що складається з сіл Зольня, Ковалівка та Сердюки.

Протокол Зольня

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту