У селі Калинівка відбулись громадські слухання щодо створення старостинського округу

24 вересня в селі Калинівка відбулись громадські слухання, щодо створення Калинівського старостинського округу.

В приміщенні сільського будинку культури зібрались 38 активних місцевих мешканців аби заслухати інофрмацію про утворення старостинського округу та прийняти відповідне рішення. На слуханнях також були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступники Олександр Ніколайчук та Сергій Мельник, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, та в.о. старости села Надія Назарчук.

Присутнім детально розповіли про створення старостинських округів, їх мету, а також вислухали пропозиії та відповіли на всі питання, що цікавили громадян. Жителі округу проголосували «за» створення Калинівського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с. Калинівка, що складається з сіл Калинівка, Бацеве та Ліски. Жодного «проти» чи «утримався».

По закінченню заходу міський голова Олег Омельчук відповів на питання місцевих мешканців, які їх цікавили.

Наступні громадські слухання відбудуться в селі Майдан –25 вересня о 17:00 год. в приміщенні сільського клубу.

Протокол громадських слухань частини членів громади сіл Калинівка, Бацеве, Ліски (що об’єдналися в Олевську міську об’єднану територіальну громаду і створили єдині органи місцевого самоврядування) з предмету: обговорення питання щодо створення Калинівського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с. Калинівка, що складається з сіл Калинівка, Бацеве та Ліски

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту