Відбулись урочистості з нагоди Дня людей похилого віку і Дня ветерана

Відзначення Дня людей похилого віку та Дня ветерана – це прекрасна можливість вкотре сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. 

Тож ,1 жовтня, в актовому залі ЦХЕТУМу відбулись урочистості з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана.

З вітальним словом виступив заступник міського голови Яків Осипчук : «Ви, люди старшого покоління – це джерело мудрості, і ваш життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Ви передаєте у спадок все найцінніше, що накопичили за все життя. У цей святковий день прийміть найщиріші вітання і велику вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Бажаю вам міцного здоров’я, довгих років життя, наповнених яскравими і щасливими подіями. Нехай близькі люди завжди оточують вас турботою і теплом.»

Від Олевської міської ради Яків Осипчук вручив подяки та грошові премії: матір-героїні, найстаршій жительці (1922 р.н.) Галині Вербельчук, ветерану праці Надії Ничипорчук, ветерану праці сільського господарства Станіславу Ковальчуку, ветерану праці органів місцевого самоврядування Валентині Кирильчук та ветерану банківської системи Галині Луговець.

Голова Олевської райради Віктор Троц також привітав ветеранів зі святом, побажав присутнім міцного здоров’я, щасливої долі, радості, добра та мирного неба над головою. Від Олевської райради та районної адміністрації вручив подяки та грошові премії.

Вітали також ветеранів подяками, грошовими нагородами, квітами і теплими словами: голова ради Олевської районної організації ветеранів та праці Валентина Корнійчук, головний лікар Олевського  ЦПМД Олена Вишневська, головний лікар Олевської центральної лікарні Олег Казюк, начальник відділу культури Ірина Кльоц, заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Алла Гаврилюк, директор Олевського територіального центру соціального обслуговування, надання соціальних послуг Лариса Хоречко.

Вразили присутніх своїми чуттєвими листами до людей похилого віку учениці, які перемогли у конкурсі, який проводився напередодні свята, це: Лілія Ямчинська (Олевська гімназія), Юлія Давиденко (Олевська ЗОШ №2), Світлана Мирончук (Кишинська ЗОШ).

Гарний настрій та позитивні емоції подарували присутнім ансамблі «Легенда» (с. Варварівка) та «Червоні маки» (с. Корощине).

В холі ЦХЕТУМу Олевським ЦПМД було організовано благодійну акцію.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту