Відкрито оновлений зал для тхеквондо – проект-переможець Бюджету участі

У рамках проекту Бюджет участі в Олевській громаді вже реалізовано перший  проект  – «Спорт єднає всіх, спортивний клуб Олевськ Таеквон-до ІТФ «Фенікс». Цей проект став переможцем і набрав найбільшу кількість голосів. 652  жителя нашої громади підтримали автора.

Автором проекту є небайдужий до спорту активіст громади Олександр Симончук.

Мета цього проекту: сприяння гармонійному фізичному розвитку, зміцненню здоров’я вихованців, цілеспрямований розвиток власних фізичних і духовних сил, волі, можливостей свого організму, сприяння формуванню і розвитку відповідальності і дисциплінованості.

Тренер гуртка Ігор Попов зазначив, що вихованці дуже раді оновленому залу, з радістю відвідують гурток  і готуються до нових перемог. Загалом у залі тренуються близько тридцяти  юних спортсменів і спортсменок. Тож бажаючі відвідувати тренування можуть безпосередньо звертатися до тренера Ігоря Попова або за адресою м. Олевськ вул, Свято-Миколаївська, 27.

Варто зазначити, завдяки реалізації таких проектів та небайдужих жителів, кожен бажаючий може із користю для здоров’я провести свій час.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту