Приміщення Олевського ЦНАПу утеплюється

Триває ремонт будівлі Центру надання адміністративних послуг в Олевську. На даний момент ЦНАП знаходиться на першому поверсі цього приміщення. Втім, в подальшому планується передача всієї будівлі для Центру, щоб населення громади мало можливість отримати більшість необхідних послух під одним дахом. Тобто всю будівлю планують передати для надання послуг населенню і в такому разі розміщення в даному приміщенні кабінетів для працівників міської ради в майбутньому не передбачується.

Варто зазначити, що Олевський Центр надання адміністративних послуг надає великий перелік послуг щодня. Лише за минулий рік місцевому населенню було надано понад 17 тисяч послуг.

Найбільш популярними послугами Олевського ЦНАПу є отримання довідок для отримання соціальних виплат та реєстрація нерухомого майна.

Також Центр надає послуги реєстрації місця проживання, паспортні послуги, серед яких і вклеювання фотокартки до паспорта, державна реєстрація юридичних осіб, ФОП та громадських формувань, реєстрація нерухомого майна, державна реєстрація земельних ділянок, видача відомостей з Державного земельного кадастру та інші земельні послуги, земельні питання місцевого значення, місцеві послуги та видача дозвільних документів, послуги соціального характеру та інші.

Також відмітимо те, що Олевський ЦНАП відзначається й на всеукраїнському рівні. У минулому році він увійшов у десятку ЦНАПів в Україні, які мають можливість пілотного впровадження сучасної інформаційної системи «Вулик». Цього року Олевщина очікує на отримання «Мобільного ЦНАП» – спеціалізованого автомобіля для надання необхідних послуг на віддалених територіях, в селах.

Наразі триває утеплення приміщення ЦНАПу. В подальшому будівля отримає нового сучасного вигляду. Також раніше в рамках проекту було проведено роботи з покращення благоустрою прилеглої території.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту