Відзначення Міжнародного дня музики

10 жовтня,  в рамках відзначення Міжнародного дня музики, в актовій залі Олевської музичної школи відбулося надзвичайно тепле, родинне, мистецьке свято, організоване педагогічним колективом та вихованцями  закладу.

Було підготовлено багато цікавих вокальних та інструментальних номерів соло, у дуетах, тріо й колективах, котрі подарували глядачам годину естетичної насолоди.

По завершенню концертної програми начальник відділу культури Ірина Кльоц привітала усіх зі святом, подякувала викладачам за їхню нелегку працю, відданість справі й професіоналізм. Від Олевської міської ради вручила грамоту та грошову нагороду викладачу по класу духових та ударних інструментів Володимиру Михайленку. А також Ірина Василівна від управління культури Житомирської обласної держаної адміністрації своїм колегам-педагогам вручила відзнаки.

Директор музичної школи Тетяна Тимків також висловила найщиріші вітання присутнім з нагоди свята, а також  грамотами нагородила учнів за відмінні успіхи у навчанні та зразкову поведінку.

Загалом концерт пройшов у теплій атмосфері і подарував глядачам велике естетичне задоволення й незабутні емоції, а ведуча концерту Тетяна Данюк протягом усього заходу створювала поетичний настрій  розповідаючи про прекрасний світ музики.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту