В Олевську привітали автомобілістів та дорожників з професійним святом

Професія водія – надзвичайно важка та відповідальна. День автомобіліста і дорожника – професійне свято працівників автомобільного і дорожнього транспорту. Відзначають його щорічно в останню неділю жовтня. Тож, 24 жовтня, в Олевську вітали всіх працівників цієї галузі.

Працівників ТДВ «Олевське шляхово-будівельне управління №42» привітав міський голова Олег Омельчук. Всім присутнім він побажав міцного здоров’я, добра, благополуччя у родинах і подякував за хорошу роботу і відданість професії. Також від Олевської міської ради вручив грамоти та грошові премії машиністу автокрана Сергію Горпиничу та машиністу асфальтоукладача Ігорю Хоречку.

Заступник міського голови Яків Осипчук вітав працівників швидкої допомоги Олевської лікарні, водіїв Олевського МНВК та колектив ТДВ «РІМ-Богдан».

Вітаючи з професійним святом Яків Миколайович бажав автомобілістам та дорожникам міцного здоров’я, миру, благополуччя і достатку у родинах та мирного неба над головою. Всім колективам він вручив солодкий подарунок –  торт.

Також грамотами Олевської міської ради та грошовими нагородами було відзначено водіїв ТДВ «РІМ-Богдан»: Василя Ковальчука, Володимира Стельмаха та Петра Тимощука, а також диспетчера-касира Світлану Васильчук і технічного працівника Наталію Козловець.

Вітали дорожників та автомобілістів також: керуючий апаратом РДА Леонід Котвицький та заступник голови Олевської райради Олександр Ковальчук,  начальник управління економічного розвитку, інфраструктури, містобудування та з питань цивільного захисту РДА Леся Рудницька, які також відзначили грамотами кращих працівників цієї галузі.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту