В Олевську тривали зйомки документального фільму

Сьогодні, 25 жовтня, в Олевську тривали зйомки документального фільму-дослідження. Робоча назва проекту –  «Тарас Бульба-Боровець та його Поліська Січ». У фільмі йтиметься про події часів Другої світової війни та історичну постать – Тараса Бульбу-Боровця.

Проект стрічки є одним із переможців конкурсу на грантову підтримку від Житомирської ОДА у 2019 році. Авторами ініціативи є Відокремлений підрозділ молодіжної організації ПЛАСТ – Національна скаутська організація України в Житомирській області «Житомирська округа».

Над фільмом працюють Творче об’єднання «Ехо» та Житомирський коледж культури і мистецтв ім. І. Огієнка. Режисер і сценарист – В’ячеслав Майборода, оператор – Олег Кот. У зйомках фільму брали участь члени ГО «Криївка» (м. Київ), історичні реконструктори з міст Київ та Житомир.

Цікаво, що знятися у фільмі змогли й жителі Олевської громади: Олександр Павленко, Юрій Халімончук, Василь Павленко, Петро Шепетько, Олександр Бочковський та Світлана Рудой.

На телеекрани фільм вийде вже цього року.  Першими матимуть змогу оцінити стрічку відвідувачі кінотеатрів міста Житомир, пізніше фільм презентують на телебаченні, далі – планується поява у вільному доступі в мережі Інтернет.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту