В селі Копище відбулись громадські слухання

Тривають громадські слухання в селах громади щодо утворення старостинських округів. Цього тижня висловлять своє бачення жителі сіл Копище, Майдан-Копищенський, Хочине, Рудня-Хочинська, Перга, Рудня-Перганська, Юрове, Сущани, Андріївка.

В понеділок, 28 жовтня, в селі Копище відбулись громадські слухання щодо утворення Копищенського старостинського округу. В сільському будинку культури зібралося 57 жителів сіл Копище та Майдан-Копищенський. Також на слуханнях були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступник Сергій Мельник, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, в.о. старости села Михайло Михалець, депутат відповідного округу Василь Снігур, в.о. старости сіл Хочине, Рудня-Хочинська, Перга, Рудня-Перганська Анатолій Хомутовський та інші.

Розпочались громадські слухання з привітання. Саме в цей день свій день народження святкував в.о. старости села Михайло Михалець. Міський голова Олег Омельчук вручив імениннику квіти, а також побажав здоров’я, наснаги та нових трудових здобутків.

Ухвалення про створення Копищенського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с.Копище, що складається з сіл Копище та Майдан-Копищенський було прийнято одноголосно.

По завершенню голосування міський голова Олег Омельчук відповів на всі питання місцевих жителів. Варто зазначити, що так як більшість питань – земельні, на громадські слухання також їздить спеціаліст управління земельних відносин Олевської міської ради аби спільно знайти шляхи вирішення проблемних питань.

Такі громадські слухання відбудуться й у інших селах громади. Сьогодні, 29 жовтня, висловлять свою думку щодо утворення старостинського округу жителі сіл Хочине, Рудня-Хочинська, Перга, Рудня-Перганська.

Протокол громадських слухань частини членів громади сіл Копище та Майдан-Копищенський (що об’єдналися в Олевську міську об’єднану територіальну громаду і створили єдині органи місцевого самоврядування) з предмету: обговорення питання щодо створення Копищенського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с.Копище, що складається з сіл Копище та Майдан-Копищенський.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту