Громадські слухання в селі Юрове

В селі Юрове 30 жовтня відбулись громадські слухання щодо утворення старостинського округу. У сільському клубі на зазначений час зібралися 34 місцевих жителя аби висловити свою позицію.

Традиційно на слуханнях був присутній міський голова Олег Омельчук, його заступник Сергій Мельник, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин. Також захід відвідали в.о. старости села Ігор Талах, депутат відповідного округу Зеновій Фіц та в.о. старости сіл Сущани та Андріївка Катерина Стафійчук.

Раніше Юрівська сільська рада складалася лише з одного села. В своїх висловлюваннях присутні місцеві мешканці повідомили, що змінювати цього не бажають. У ході голосування це підтвердилось, питання щодо створення Юрівського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с.Юрове, що складається з села Юрове ухвалили одноголосно.

Як і раніше, по завершенню громадських слухань міський голова Олег Омельчук відповів на всі питання, які поставили присутні в залі.

Протокол громадських слухань частини членів громади села Юрове (що об’єдналося в Олевську міську об’єднану територіальну громаду і створило єдині органи місцевого самоврядування) з предмету: обговорення питання щодо створення Юрівського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в с. Юрове, що складається з села Юрове.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту