На Олевщині привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

У першу неділю листопада згідно з Указом Президента України відзначають День працівника соціальної сфери, що є свідченням високої оцінки ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту населення.

Тож напередодні свята, 1 листопада, в ЦХЕТУМі урочисто відзначили День працівників соціальної сфери.

В актовій залі зібрали працівники КУ «ЦСССДМ Олевської міської ради», соціального захисту населення райдержадміністрації, пенсійного фонду, центру зайнятості та інших соціальних установ. З цієї нагоди привітати присутніх завітали заступник міського голови Яків Осипчук, помічник народного депутата Володимира Арешонкова Валерій Троян, керуючий апаратом РДА Леонід Котвицький  та керівники соціальних установ Олевської громади.

«Ваша праця завжди супроводжується милосердям, теплом та любов’ю. Кожного дня ви допомагаєте людям здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості та знайти вихід з найскрутнішої ситуації. Саме вам притаманна така риса характеру, як людяність. Тож, дякую за вашу щирість, тепло та любов до людей, яким ви надаєте допомогу» – відзначив у своєму виступі Яків Осипчук. Також від Олевської міської ради грамотами  та грошовими преміями було нагороджено: фахівця із соціальної роботи Катерину Дубровець, головного спеціаліста УП та СЗН Людмилу Ходаківську, головного спеціаліста служби у справах дітей Олевської РДА Наталію Павлюк, провідного спеціаліста відділу обслуговування громадян Олевського відділення ПФУ Юлію Михайленко, заступника директора-начальника відділу соціальної роботи КУ «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олевської міської ради» Тетяну Помін, бухгалтера КУ «Олевський міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» Валентину Гребенчук, вчителя-реабілітолога КУ «Олевський міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» Олену Рубанську, фізичного реабілітолога КУ «Олевський міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» Ольгу Тимощук, секретаря керівника КУ «Олевський міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю» Ларису Гарбар, провідного юрисконсульта Олевської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості Миколу Рудницького, соціального працівника Тетяну Туровську, завідувача ВСД Владислава Мельника та медичну сестру КСВ Світлану Михайленко.

заступник директора-начальника відділу соціальної роботи КУ «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олевської міської ради» Тетяна Помін

Від Житомирської обласної ради подяками та грошовими нагородами нагороджено начальника відділу з питань соціального захисту населення, яке постраждало внаслідок Чорнобильської  катастрофи УП та СЗН Олевської РДА Тетяну Ганушевич та головного спеціаліста Олевського відділу обслуговування громадян головного управління пенсійного фонду України в Житомирській області Людмилу Крекотень.

Три подяки народного депутата Володимра Арешонкова та грошові премії отримали: директору КУ «ЦСССДМ Олевської міської ради» Світлана Орищук, заступник начальника з питань пільг та компенсацій Галина Венгловська та фахівець із соціальної роботи КУ «ЦСССДМ Олевської міської ради» Аліна Осипчук.

Також привітали кращих працівників соціальної сфери і відзначили нагородами директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування, надання соціальних послуг» Лариса Хоречко, директор КУ «ЦСССМ Олевської міської ради» Світлана Орищук, керівник служби у справах дітей Олевської РДА Галина Орищук та ін.

Учасники художньої самодіяльності будинку культури та вихованці ЦХЕТУМу забезпечували запальними танцями та піснями святковий настрій і чудову атмосферу свята для всіх присутніх гостей.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту