Борці Олевської ДЮСШ – чемпіони всеукраїнського турніру у Хмельницькому

Ілля Лупаїна та Катерина Павленко стали чемпіонами всеукраїнського турніру у Хмельницькому, а Матвій Кострицький та Віктор Пилипчук стали срібними та бронзовими призерами.

8-9 листопада у Хмельницькому проводився всеукраїнський турнір з вільної боротьби по трьом віковим групам. Участь у турнірі взяли 450 учасників із 25 команд України та двох зарубіжних: Білорусії та Молдови. Команда Олевська взяла участь двома складами, в кількості 25 учасників.

Найкращу боротьбу показали: Ілля Лупаїна, Віктор Пилипчук, Катерина Павленко і зовсім юний борець із   Тепеницького філіалу школи боротьби Матвій Кострицький, який у фіналі поступився більш старшому борцеві із Хмельниччини. Також хорошу боротьбу показали, вигравши по дві та три сутички: Даніїл Іщенко, Іван Хлань, Андрій Перев’язко та Анастасія Легкоступ, яким невистачило до здобуття медалей по одній перемозі.

Тренерський колектив школи боротьби та батьківський комітет висловлюють подяку Шибецькому Василю Прокопивочу за надання автобуса для перевезення спортсменів дот Хмельницького.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту