«Бібліотека: час змін – час дій»

12 листопада в місті Житомир відбувся ІІ Бібліотечний форум Житомирщини-2019, організаторами якого стала Житомирська обласна бібліотека для дітей.Гаслом форуму став девіз Української Бібліотечної Асоціації (УБА) 2019 року «Бібліотека: час змін – час дій». 

Програма форуму була розділена на декілька локацій (бібліомайстерень) : майстерня «Українське слово»; майстерня «Дитяча книга»; майстерня «Соціальний театр книги»; майстерня «7Д Бібліотека» : дитяча, дружня, дієва, доступна, далекосяжна, дозвіллєва і демонстративна.

Під час відкритого діалогу з різними фахівцями у сфері культури, мистецтв та освіти говорили : про сучасні формати бібліотечної діяльності  в умовах децентралізації; розвиток та самореалізацію інтелектуального потенціалу працівників культурно-освітніх закладів; трансформування простору закладів культури та освіти в сучасні центри розвитку громад; підвищення рівня престижу професій бібліотекаря, привабливості бібліотек регіону.

Програма Бібліофоруму була насиченою та водночас наповненазмістовною, цікавою, корисною інформацією. II Бібліотечний форум Житомирщини 2019 пройшов в дружній та приємній атмосфері, всі отримали море досвіду, порад і натхнення, мотивації для нових звершень та нагороди.

За участь у обласному конкурсі професійної майстерності бібліотекарів “Бібліотекар : майстерність без меж”, де нашою бібліотекою було підготовлено відео-презентаційний ролик «Бібліотека як сучасний арт-простір – центр громадського життя», Олевська міська бібліотека для дітей отримала нагороду за перемогу ( ІІ місце). Можна з упевненістю сказати, що дитяча бібліотека – те місце, де можна не тільки взяти книгу,  але й дізнатися про щось новеньке, чомусь навчитись, де можна змістовно провести дозвілля, заняття за інтересом та знайти друзів.

Щиро дякуємо нашим маленьким читачам, батькам, вчителям,  які є нашими читачами  та завжди з нами! Це наша спільна перемога!Окремі слова вдячності висловлюємо депутату Житомирської обласної ради та заступнику міського голови Олександру Володимировичу Ніколайчуку за втілення нашої та дітей мрії, щоб наша бібліотека стала дійсно сучасним, комфортним, яскравим закладом, завдяки Вам оновилися матеріально-технічна база нашого закладу і не тільки… Також висловлюємо слова вдячності заступнику міського голови  Якову Миколайовичу Осипчуку за Вашу турботу та підтримку!Шановне наше керівництво, дякуємо Вам за небайдуже ставлення до дитячих потреб! Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість  та надію на краще. Сподіваємось на подальшу підтримку! Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог  Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

Заступник директора по роботі з дітьми Олевської ЦБС Федоренко О. М.    

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту