Інформаційно-просвітницька з неповнолітніми суб’єктами пробації

15 листопада 2019 року персоналом Олевського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» старшим інспектором Анжелою Козловець, фахівцем Інною Стожук, фахівцем Анною Симончук спільно з волонтером пробації Наталією Павлюк, спеціалістом Центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Валентиною Стужук було проведено інформаційно-просвітницьку роботу з неповнолітніми суб’єктами пробації, присвяченого до Всесвітнього дня дитини та Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Всесвітній день дитини відзначається 20 листопада, як день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. Метою проведення цього дня є захист прав дітей та розвитку середовища, дружнього по відношенню до дітей у всьому світі, шляхом діалогу і активних дій, благополуччя дітей у всьому світі, привернення уваги широкої громадськості, організацій та урядових установ до питань, спрямованим на практичну реалізацію заходів щодо забезпечення благополуччя дітей в усьому світі.

Основна ідея полягає в найкращому забезпеченні прав та інтересів дітей: виживанні, розвитку, захисту, активної участі в житті суспільства, визнання дитини повноцінною і повноправною особистістю. Кожна дитина має право на освіту, право на здоров’я і належну медичну допомогу, право на ім’я та громадянство, право зростати у турботливому родинному середовищі та бути захищеною від жорстокого поводження та насильства.

Олевський районний сектор філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту