Олевська ОТГ посіла третє місце в обласному конкурсі «Краща спортивна громада»

Наприкінці жовтня в прес-цетрі Житомирської обласної ради проходило засідання обласної комісії з проведення обласного щорічного конкурсу «Краща спортивна громада Житомирщини». За підсумками двох етапів конкурсу Олевська ОТГ увійшла до трійки кращих громад Житомирської обл.

На наступному виїзному засіданні члени комісії на чолі з головою комісії Володимиром Ширмою відвідали Олевську, Пулинську та Радомишльську громади, де оглянули спортивні інфраструктури, ознайомилися зі спортивним життям громад, безпосередньо поспілкувались з керівництвом, яке відповідає за розвиток спорту у громадах та з керівниками місцевих ДЮСШ і тренерами.

За результатми трьох етапів конкурсу Олевська ОТГ посіла третє місце, друге місце посіла Пулинська ОТГ, а перше – Радомишльська ОТГ.

За умовами конкурсу, громади які стали переможцями, отримують  з обласного бюджету грошові премії шляхом перерахування субвенції з обласного бюджету на капітальні видатки. А саме: за 1 місце – 200 тис. грн., 2 місце – 150 тис. грн. та 3 місце – 100 тис. грн.

Грошові премії можна використати виключно на спортивний розвиток територіальних громад.

Нагородження переможців та вручення дипломів Житомирської обласної ради за І, ІІ та ІІІ призові місця відбудеться під час урочистостей  до Дня місцевого самоврядування.

Обласний щорічний конкурс «Краща спортивна громада Житомирщини» започаткований за ініціативи голови обласної ради Володимира Ширми у 2018 році.  На 17 сесії обласної ради з метою популяризації здорового способу життя серед жителів Житомирської області депутати підтримали ідею проведення такого конкурсу.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту