Дитячому садочку «Малятко» – 60 років!

29 листопада дитячий садочок «Малятко» святкував свій ювілей. Колектив та адміністрація закладу суттєво підготувалися до свята – зробили фотозону, підібрали колаж фотографій минулих років, прикрасили залу.

На свято були запрошені попередні завідуючі садочку, випускники, які вже й самі водять своїх діток в «Малятко», завідуючі інших садочків Олевська, представники відділу освіти та інші.

Завітав на урочисту частину й голова Олевської ОТГ Олег Омельчук. Він привітав колектив з такою суттєвою датою, подякував за гарну роботу та побажав успіхів, подальшого розвитку, наснаги на нові звершення та перемоги. Від міської ради, депутатського корпусу та виконавчого комітету міський голова вручив завідуючій садочка Наталії Дубченко сертифікат на придбання проектора.

В концерті взяли участь як вихованці садочку, так і колектив та випускники закладу. Дивували присутніх флешмобом, постановкою, спільними хореографічними номерами, історичними презентаціями, піснями та музичними композиціями. Варто відмітити не тільки високий рівень організації заходу, а й цікаву деталь – колектив садочку був одягнений у чудові червоні сукні, що довершувало тематику концертної програми та додавало урочистості заходу.

Свято було сповнене гарними емоціями, посмішками, привітаннями та подарунками. Завершився концерт спільною фотосесією.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту