В смт. Новоозерянка відбулись громадські слухання

2 грудня в селищі міського типу Новоозерянка відбулись громадські слухання щодо утворення старостинського округу. У протоколі слухань зареєструвалося 43 жителя смт. Новоозерянка, с. Озеряни та с. Рудня-Озерянська.

На громадських слуханнях також були присутні міський голова Олег Омельчук, його заступник Сергій Мельник, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, начальник юридичного відділу міської ради Андрій Кравченко в.о. старости Ірина Дударь та інші.

Питання щодо створення Новоозерянського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в смт. Новоозерянка, що складається з смт. Новоозерянка, сіл Озеряни та Рудня-Озерянська ухвалили одноголосно.

Як і в інших селах громади, місцеві жителі надали перевагу рішенню залишитися в тих межах, в яких існувала сільська рада.

По завершенню громадських слухань міський голова Олег Омельчук відповів на всі питання місцевих жителів.

Протокол громадських слухань частини членів громади смт. Новоозерянка, сіл Озеряни та Рудня-Озерянська (що об’єдналися в Олевську міську об’єднану територіальну громаду і створили єдині органи місцевого самоврядування) з предмету: обговорення питання щодо створення Новоозерянського старостинського округу Олевської міської об’єднаної територіальної громади Житомирської області з центром в смт. Новоозерянка, що складається з смт. Новоозерянка, сіл Озеряни та Рудня-Озерянська.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту