В Хмелівці ліквідували стихійне сміттєзвалище

Нещодавно в селі Хмелівка було ліквідовано стихійне сміттєзвалище, яке існувало досить довгий час.

Працівники благоустрою міської ради провели роботу з ліквідації цього сміттєзвалища. Масу пакетів із сміттям, пляшок, побутових відходів, які накопичувались роками було вивезено. Трактор для вивезення відходів був наданий ПП «Будпослуги».

Незважаючи на усі попередження щодо небезпеки утворень стихійних сміттєзвалищ, вони продовжують з’являтися. Побутові відходи складуються на полях, біля пустуючих садиб, у природних рельєфних утвореннях — низинах та ярах. Це все призводить до забруднення населених пунктів та прилеглих територій, незадовільного естетичного вигляду сіл, становить екологічну небезпеку, оскільки стічні води, насичені забруднювальними речовинами, потрапляли у водні об’єкти.

Зазначимо те, що створюють такі сміттєзвалища, самі ж жителі села або люди, які проживають поряд. Тому, для того, щоб зменшити кількість сміттєзвалищ, кожен громадянин повинен почати з себе та на благо свого міста, села чи селища просто не кидати сміття на вулицях, по збіччях, в лісі. Тільки тоді, коли самі ж жителі будуть дотримуватись правил благоустрою, рідне місце буде безпечним та чистим.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту