На позачерговій сесії міської ради розглянули 50 питань

19 грудня міський голова Олег Омельчук провів позачергове засідання сесії міської ради. Одне з найголовніших питань сесії – прийняття бюджету на 2020 рік.

Перед початком сесії міський голова запросив до слова жителів села Сущани, які прийшли на засідання. В.о. старости села Катерина Стафійчук повідомила, що існує проблема з доступом до питної води для населення. Олег Васильович зазначив, що необхідно провести відповідні дослідження води та опрацювати дане питання аби знайти оптимальне рішення.

Також традиційно під кінець року розглядається питання про надання матеріальної допомоги і встановлення надбавок до посадового окладу міському голові. Це стандартна процедура, яка проводилася щороку за каденції всіх голів міської ради.

Депутати проголосували за розмір преміювання міського голови у наступному 2020 році, відповідно до його особистого вкладу в загальні результати роботи, в розмірі 110 % до посадового окладу. Тобто на тому ж рівні, що й у 2019 році. За це рішення проголосувало 25 депутатів «за», 1 «утримався» – Анатолій Миніч.

Одноголосно було прийнято й рішення про організацію харчування учнів пільгових категорій, які проживають у ІV  зоні радіоактивного забруднення  та встановлення вартості дітодня. Було встановлено вартість дітодня з 01 січня 2020 року в розмірі 25,00 грн.

Також на сесії були прийняті рішення про внесення змін та доповнень до програм, а також затвердження програм, надання одноразової матеріальної допомоги, затвердження протоколу громадських слухань та ін.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту