Спільна відеоконференція Олевської ОТГ та Житомирської ОДА

24 грудня в актовому залі Олевської міської ради відбулись тренування за участі міського голови Олега Омельчука, керівництва Олевського сектору ДСНС, районної ради, відділення поліції, метеостанції, центральної лікарні, ЦПМД, військкомату, членів комісії з надзвичайних ситуацій, працівників міської ради та інших. Керівник тренування – перший заступник голови Житомирської ОДА Володимир Федоренко.

За наданою увідною, в Олевському районі відбулось тяжке погіршення погодних умов,що спричинило перебої в енерго- та теплопостачанні в школах, аварії на електричних мережах, снігові замети, які в свою чергу спричинили затори та ДПТ.

Присутні на засіданні шукали та обговорювали шляхи вирішення надзвичайної ситуації. Під час наради на відеозв’язку було керівництво Житомирської області. Вони запитали про шляхи вирішення умовної ситуації.

Міський голова Олег Омельчук, як голова зборів, зачитав шляхи вирішення надзвичайної ситуації та повідомив які підприємства та яка техніка необхідна для залучення. Була прорахована й орієнтовна вартість виходу з кризової ситуації.

Перший заступник голови Житомирської ОДА Володимир Федоренко відмітив гарну підготовку Олевської громади та висловив надію, що таких надзвичайних ситуацій  не ставатиметься. Окремо він подякував Олегу Васильовичу і додав: «Ви гарний керівник і Вас потужна команда».

Відмітив гарну підготовку Олевської громади й начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області Ігор Нікітчук. Він прокоментував, що спеціалісти фахово надали пропозиції голові комісії щодо вирішення цієї гіпотетичної ситуації.

Пізніше присутні у залі та всі, хто був на нараді через відеозв’язок обговорили питання отрутохімікатів у Житомирській області вцілому та в Олевському районі зокрема.

По завершенню тренування міський голова Олег Омельчук подякував всім присутнім за якісну роботу та привітав з прийдешніми святами.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту