Відремонтовано приміщення Центру надання адміністративних послуг

Наприкінці 2019 року завершився капітальний ремонт будівлі Центру надання адміністративних послуг. Наразі ЦНАП знаходиться на першому поверсі відповідного приміщення. В подальшому планується повна передача будівлі під надання послуг громадянам Олевщини.

Варто зазначити, що Олевський Центр надання адміністративних послуг надає великий перелік послуг щодня. Найбільш популярними послугами Олевського ЦНАПу є отримання довідок для отримання соціальних виплат та реєстрація нерухомого майна. Також Центр надає послуги реєстрації місця проживання, паспортні послуги, серед яких і вклеювання фотокартки до паспорта, державна реєстрація юридичних осіб, ФОП та громадських формувань, реєстрація нерухомого майна, державна реєстрація земельних ділянок, видача відомостей з Державного земельного кадастру та інші земельні послуги, земельні питання місцевого значення, місцеві послуги та видача дозвільних документів, послуги соціального характеру та інші.

Раніше, у 2018 році, було замінено та утеплено дах приміщення, а також проведено благоустрій території. А восени 2019-го Олевська громада безкоштовно отримала в рамках Програми «U-LEAD з Європою» Мобільний ЦНАП.

В рамках капітального ремонту Олевського ЦНАП також було утеплено та пофарбовано фасади приміщення, його оздоблюють український орнамент та алюмінієві вітражі. Було реконструйовано два ґанки та виготовлено дві вивіски відповідно: «Центр надання адміністративних послуг» та «Зал урочистих подій».

Варто зазначити, що у даному приміщенні також проходять урочисті весільні церемонії, а молодята полюбляють фотографуватися на його фоні.

Крім того, на фасаді ЦНАПу повісили новий годинник, що показує дату, час та температуру повітря.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту