Благодійники зі Швейцарії відвідали Покровське

15 січня до Олевської громади завітали благодійники зі Швейцарії. Приїхали вони разом із пастором церкви євангельських християнів-баптистів Валентином, прихожанами та перекладачем.

Минулого 2019 року двоє швейцарців Бен та його дружина Ірма вже були на Олевщині. Цього року з ними приїхав ще Маркус, який в Україні був востаннє 30 років тому.

Приїжджають до України благодійники з метою допомагати, дарувати радість та приємні емоції людям.

Того дня гості вирішили відвідати дитячий садок в с. Покровське.

Поїхали до дошкільного навчального закладу благодійники разом із заступником міського голови Яковом Осипчуком, начальником ЦСССДМ Світланою Орищук та фахівцем із соціальної роботи Ольгою Мидловец. На початку зустрічі Яків Миколайович висловив слова вдячності гостям за допомогу, доброту та щирість. Також додав, що Валентин Валентинович ніколи не стоїть осторонь проблем громади та завжди готовий допомогти.

Пастор Валентин також висловив вдячність місцевій владі, за постійну співпрацю. Додав, що завдяки такій співпраці набагато легше і приємніше приїжджати та допомагати людям, які потребують допомоги. Також Валентин Валентинович розповів, що швейцарці, приїхавши один раз до України, намагаються повертатися сюди знову і знову аби дарувати радість дітям та сім’ям, які опинились в різних складних життєвих обставинах.

Під час зустрічі в садочку гості зі Швейцарії спілкувалися з дітьми, розповідали християнські розповіді, а щоб маленьким слухачам краще сприймалось сказане – показували ілюстровані картинки, а перекладач Наталія Недзельська все перекладала на українську мову. Також заспівали пісню на німецькій мові, а вихованці повторювали не складні рухи.

Звичайно, кожній дитині вручили  подарунки: дитячі ілюстровані Біблії, картинки із розповіді та святково запаковані коробки, які збирали для діток швейцарські сім’ї. Маленькі вихованці закладу були приємно вражені приїзду гостей, всі охоче спілкувалися з ними, повторювали рухи, а вкінці заспівали в подарунок новорічну пісню. Колектив дошкільного закладу гостям подарував топіарій, який виготовили власноруч.

Далі благодійники разом із в. о. старости сіл Покровське, Будки, Михайлівка та Млинок відвідали сім’ї у Покровському та Михайлівці, які опинились в складних життєвих обставинах. Кожній сім’ї вони дарували продуктові набори та подарунки, спілкувалися з ними та розповідали свої життєві історії і християнські розповіді. Всі із вдячністю приймали гостей, дякували за небайдужість та добрі справи.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту