В Сущанській ЗОШ встановили нові вікна та двері

В Сущанській школі були проведені роботи по заміні старих дерев’яних вікон та дверей. В рамках ремонту замінили частину вікон, які раніше не були встановлені, та двоє внутрішніх дверей на нові енергозберігаючі

Фінансування здійснювалось за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. На проведення цих робіт було виділено коштів у сумі 94,900 грн.

Варто зазначити, що упродовж трьох останніх років, освітні заклади громади значно покращились. У школах активно замінюють старі дерев’яні вікна та двері на нові енергозберігаючі металопластикові. За цей період роботи по заміні вікон та дверей були проведені у школах сіл громади, а саме:  Майдан-Копищенський, Зольня, Корощине, Стовпинка, Тепениця, Замисловичі, Лопатичі, Хочине, Корощинее, Корощине, Камянка, Олевська ЗОШ №3 та ін.

Проблема заміни старих дерев’яних вікон завжди була актуальна, адже в холодно пору року у кабінетах температура не зажди відповідала нормі. Після встановлення енергозберігаючих нових вікон та дверей дітям буде значно комфортніше навчатися та проводити свій час у школі. У той же час, заходи з енергозбереження дозволяють знизити витрати на опалення.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту