В. о. старости Надія Назарчук прозвітувала за 2019 рік

Нещодавно в. о. старости сіл Калинівка, Бацеве та Ліски Надія Назарчук прозвітувала перед жителями за пророблену роботу за 2019 рік.

На заході були присутні заступник міського голови Яків Осипчук та керуючий спрвами виконавчого комітету Юрій Русин.

Як прозвітувала в. о. старости Надія Вікторівна, влітку минулого року в селі Бацеве у рамках проекту «Захистимо пам’ять» відбулося відкриття меморіального знаку та інформаційної стели в пам’ять ромів, безневинно убитих у 1943 році під час німецької окупації. Встановлення меморіального комплексу було профінансовано Міністерством закордонних справ Німеччини в рамках проекту «Захистимо пам’ять».

На території округу функціонує одна загальнооствіня школа в якій навчається 87 дітей та заклад дошкільної освіти, який відвідує 19 діток. Минулого року для Калинівської ЗОШ було придбано навчально-технічних матеріалів на суму 70 580 грн. Зокрема було закуплено проектор, ноутбук, меблі, дошку, розвиваючі ігри, фліпчат та інший шкільний інвентар.

Щорічно на території округу проводяться толоки. Завдяки небайдужим жителям прибираються смітники, узбіччя доріг, автобусні зупинки. Кожного року також біляться дерева та огорожі

Розпочато роботи по реконструкції вуличного освітлення в рамах залучення кредиту Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту «Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення Олевської об’єднаної територіальної громади». У селі Калинівка нове сучасне освітлення з’явиться на центральній вулиці Лесі Українки.

По завершенню свого звіту Надія Назарчук подякувала усім, хто не стоїть осторонь проблем округу та допомагає покращувати благоустрій сіл.

Після виступу в. о.старости відбувся концерт за участю місцевих артистів та гостей із Олевська.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту