Передача продуктів харчування на баланс Олевської лікарні та інші питання виконавчого комітету

Сьогодні, 3 квітня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянули 15 питань.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам Олевської об’єднаної територіальної громади. Матеріальну допомогу у сумі по 1000 грн. отримали 13 жителів. По 500 грн. було виділено 16 жителям та  двом жителям виділено по 300 грн. Загалом було виділено коштів у сумі 21 600 грн.

Підтримали одноголосно присутні рішення про передачу продуктів харчування Олевській лікарні.  Із веденням надзвичайного ситуації в громаді всі дошкільні заклади освіти та центри розвитку дитини зачинені на карантин, відповідно дітям заклади відвідувати заборонено, це ж призвело до залишків продуктів харчування. Було вирішено всі продукти харчування, що залишились, безоплатно передати на баланс КУ «Олевська центральна лікарня». Також було наголошено, що прийняті продукти харчування будуть використані для безоплатного харчування отримувачів медичних послуг. «За» відповідне рішення одноголосно проголосували усі члени виконкому.

Затвердили також присутні зміни до фінансового плану на І квартал 2020 року комунального підприємства «Олевський ЦПМД».

Одноголосно виконком прийняв рішення про скасування оплати на здійснення виїзної торгівлі в м. Олевськ у період карантину. Згідно рішення скасовується оплата фізичним особам-підприємцям, що отримали погодження на право здійснення виїзної торгівлі відповідно до поданих заяв, на період карантину, пов’язаного з епідемією вірусу COVID-19.

Також було прийнято рішення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг по вивезенню твердих побутових відходів від приватного сектору житлових будинків, організацій, підприємств та установ в Олевськії ОТГ.

Виконавчим комітетом було вирішено надати дозвіл на встановлення  3-х  зблокованих тимчасових  споруд площею по 25 м.кв. кожна для  провадження підприємницької діяльності  на земельній ділянці по  вул. Свято-Миколаївська в м. Олевськ. Термін розміщення  тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності становить 2 роки 11 місяців з дня реєстрації паспорта прив’язки.

Термін встановлення тимчасових споруд 3 місяці з дня реєстрації паспорта прив’язки.

На виконкомі також було надано дозвіл на зрізання аварійних зелених насаджень на території населених пунктів Олевської міської об’єднаної територіальної громади. Це два клени в м. Олевськ, по вул. Київська, 9. Зрізані аварійні дерева оприбутковуватимуться як дрова для опалення об’єктів соціальної сфери міської ради та особистих потреб установ та організацій.

Також на виконкомі були розглянуті питання: про відшкодування витрат, Про встановлення режиму роботи об’єкта торгівлі, Про актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку та ін.

 

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту