За інформацію про осіб, які здійснили підпал лісу, обіцяють винагороду

Шановні громадяни!

Керівництво громади неодноразово зверталося до свідомості та сумління своїх земляків щодо недопущення спалювання сухої трави, сміття та, тим більше, підпалів лісу.

Події останніх тижнів довели, що для окремих жителів Олевщини чи її гостей переконання та умовляння не є дієвими.

Ліси продовжують горіти, а всі ми, наші діти та онуки мусимо дихати ядучим димом і розуміти – людина свідомо нищить довкілля, а з ним і своє майбутнє!

Тисячі гектарів унікальних поліських лісів, боліт, молодих насаджень лісових культур гинуть у безжальному полум’ї від чиєїсь злочинної недбалості чи, можливо, чийогось злочинного умислу!

Зважаючи на важливість збереження природи та поліської самобутності нашого краю для нащадків, оголосили винагороду за надання оперативної інформації про факти підпалу лісових масивів та їх організаторів в сумі 5-8 тис. грн. (залежно від достовірності наданої інформації, можливо фото- та відеодоказів).

Повідомляйте інформацію до Олевського відділку поліції, зателефонувавши 102 або ж за номером +38098 776 00 69.

Вчора, 23 квітня, до ДСНС надійшла інформація, що поблизу с. Замисловичі Олевського району на території Поясківського лісництва виникло загорання сухої трави та лісового масиву. Триває гасіння окремих осередків трав’яного настилу, лісової підстилки, пеньків та деревини. До гасіння залучено 105 чоловік та 27 одиниць техніки, з них від ДСНС 50 чоловік особового складу та 12 одиниць техніки, в тому числі 3 літаки, якими 23 квітня здійснено 9 скидів – 72 т води.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту