Мобільний ЦНАП розпочав свою роботу

Відсьогодні розпочав свою роботу мобільний ЦНАП. Нагадаємо, 28 листопада в Олевську відбулась непересічна подія – урочисте відкриття мобільного Центру надання адміністративних послуг. Отримання такого спеціалізованого автомобіля – це велике досягнення, адже Олевська громада одна з  перших отримала можливість випробувати вид надання адміністративних послуг «на колесах».

На початку поточного року мобільний ЦНАП здійснив тестові виїзди в села громади аби перевірити та оцінити роботу на місцях та проаналізувати маршрути.

Міський голова Олег Омельчук прокоментував: «Радий повідомити, що від сьогоднішнього дня розпочинає свій маршрут мобільний ЦНАП, який буде курсувати по населеним пунктам нашої громади відповідно графіку. Прохання до громадян, які будуть користуватися послугами мобільного ЦНАПу, приходити вчасно, так як є часові рамки перебування в кожному населеному пункті. Згодом, можливе коригування графіку руху, про яке ви зможете дізнатися на сайті Олевської міської ради або у старости».

В перший понеділок місяця мобільний ЦНАП їде за маршрутом №1. Він включатиме села: Устинівка, Замисловичі, Обище, Тепениця, Соснівка.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту