Інформаційне повідомлення про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні рухомого майна

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні

об’єкта малої приватизації рухомого майна комунальної власності Олевської міської ради – легкового автомобіля  ВАЗ 21150, який перебувають на балансі  КП «Олевська центральна аптека №32» Олевської міської ради.

  1. Інформація про об’єкт приватизації

Назва об’єкта: об’єкт рухомого майна – легковий автомобіль  ВАЗ 21150,

Місцезнаходження об’єкта: вул.Володимирська, 9, м.Олевськ, Житомирської обл, 11001.

Балансоутримувач: комунальне підприємство «Олевська центральна аптека №32» Олевської міської ради, код за ЄДРПОУ 01977004.

Місцезнаходження та контактні дані балансоутримувача: вул.Володимирська, 9, м.Олевськ, Житомирської обл, 11001. Контактні дані: тел./факс: (04135)2-15-59

Відомості про об’єкт приватизації: Легковий автомобіль ВАЗ 21150, чорного кольору, 2005 року випуску, реєстраційний номер – АМ7809АС, перебуває в технічному справному стані. Присутні механічні пошкодження та пошкодження лакофарбованого покриття кузова, проникна корозія елементів кузова, гума коліс перебуває у незадовільному стані. Загальний технічний стан – незадовільний.

  1. Інформація про аукціон.

Спосіб проведення аукціону: електронний аукціон без умов.

Аукціон в електронній формі буде проведено 03 липня 2020 року, час проведення визначається електронною торговою системою (далі ЕТС) автоматично.

Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 432 (зі змінами). До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні/закритих цінових пропозицій.

            Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні без умов, аукціоні із зниженням стартової ціни (подання цінових аукціонних пропозицій) встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжках часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

           Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16-15 до 16-45 години дня проведення електронного аукціону.

          Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески. У разі якщо об’єкт, який пропонувався для продажу на аукціоні, не продано, проводиться повторний аукціон зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків. У разі якщо об’єкт приватизації не продано на повторному аукціоні зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій зі зниженням стартової ціни,  визначеної згідно з правилами, встановленими статтею 22 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», на 50 відсотків.

       Продаж об’єктів на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подання цінових пропозицій здійснюються за наявності не менш як одного учасника аукціону.

  1. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

            Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на електронному аукціоні без умов – 31 345 грн. (тридцять одна тисяча триста сорок п’ять гривень) 00 коп.

Крок аукціону на рівні 1 % стартової ціни, що становить: 313 грн. (триста тринадцять гривень) 45 коп.

Розмір гарантійного внеску – 3 134 грн. (три тисячі сто тридцять чотири гривні) 50 коп.

           Стартова ціна об’єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 15 672 грн. (п’ятнадцять тисяч шістсот сімдесят дві гривні) 50 коп.

Крок аукціону на рівні 1 % стартової ціни, що становить: 156 грн. (сто п’ятдесят шість гривень) 73 коп.

Розмір гарантійного внеску – 1 567 грн. (одна тисяча п’ятсот шістдесят сім гривень) 25 коп.

           Стартова ціна об’єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 15 672 грн. (п’ятнадцять тисяч шістсот сімдесят дві гривні) 50 коп.

Крок аукціону на рівні 1 % стартової ціни, що становить: 156 грн. (сто п’ятдесят шість гривень) 73 коп., (кількість кроків – 2).

Розмір гарантійного внеску – 1 567 грн. (одна тисяча п’ятсот шістдесят сім гривень) 25 коп.

           Розмір реєстраційного внеску (плата за реєстрацію заяви на участь в аукціоні): 944,60 грн, що становить 0,2 мінімальної заробітної плати станом на 1 січня 2020 року.

          Період між аукціоном без умов, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 30 календарних днів від дати аукціону (опублікування інформаційного повідомлення про приватизацію об’єкта).

  1. Додаткова інформація.
  2. Покупець несе витрати по сплаті нотаріальних послуг щодо об’єкта приватизації, а також відшкодовує вартість послуг з оцінки майна, понесених балансоутримувачем.

2.Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного та реєстраційного внесків на казначейські рахунки за такими реквізитами: в національній валюті: для перерахування реєстраційного внеску та проведення розрахунків переможцем аукціону за придбаний об’єкт:

Одержувач: Олевська міська рада Житомирської області

ЄДРПОУ – 04343470;

IBAN: UA 548201720344251012200025818 (для перерахування реєстраційного та гарантійного внесків)

Банк одержувача: Державна казначейська служба України, м.Київ

МФО 820172

Код ЄДРПОУ 04343470 

  1. Посилання на сторінку офіційного веб-сайта адміністратора ДП «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ», на яких зазначені реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.
  2. Оглянути об’єкт можна в робочі дні за місцем його розташування, звернувшись до організатора аукціону.

Найменування організатора аукціону:

Олевська міська рада Житомирської області

Адреса: вул.Володимирська, 2, м.Олевськ, Житомирської обл. 11001, тел. (04135) 2-11-52

Час роботи міської ради з 9.00 до 18.15 (крім вихідних), у п’ятницю – з 9.00 до 17.00, обідня перерва з 13.00 до 14.00. Адреса електронної пошти: :olevsk_miskrada@ukr.net  

Контактна особа: Ковальчук Олег Борисович.

  1. Розмір плати за участь в електронному аукціоні, який підлягатиме внесенню учасником у разі визнання його переможцем електроного аукціону, встановлюється в договорі між Оператором електронного майданчика та учасником з урахуванням положень абзацу першого пункту 114 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 432 (зі змінами). Плата за участь в електронному аукціоні вноситься переможцем електронного аукціону протягом трьох робочих днів з дня опублікування органом приватизації договору купівлі-продажу об’єкта приватизації в електронній торговій системі.
  2. Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі ID: UA-AR-P-2020-05-27-000008-3

       Аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор). Єдине посилання на веб-сторінку https://prozorro.sale/info/elektronnimajdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2 на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик та з якими адміністратор уклав відповідний договір.

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні

об’єкта малої приватизації рухомого майна комунальної власності Олевської міської ради – легкового автомобіля  ВАЗ 2121, який перебувають на балансі  КП «Олевська центральна аптека №32» Олевської міської ради.

  1. Інформація про об’єкт приватизації

Назва об’єкта: об’єкт рухомого майна – легковий автомобіль  ВАЗ 2121,

Місцезнаходження об’єкта: вул.Володимирська, 9, м.Олевськ, Житомирської обл, 11001.

Балансоутримувач: комунальне підприємство «Олевська центральна аптека №32» Олевської міської ради, код за ЄДРПОУ 01977004.

Місцезнаходження та контактні дані балансоутримувача: вул.Володимирська, 9, м.Олевськ, Житомирської обл, 11001. Контактні дані: тел./факс: (04135)2-15-59

Відомості про об’єкт приватизації: Легковий автомобіль ВАЗ 2121, червоного кольору, 1990 року випуску, реєстраційний номер – 1915 ІОА, перебуває в технічно не справному стані. Присутні механічні пошкодження та пошкодження лакофарбованого покриття кузова, проникна корозія елементів кузова, двигун не запускається, частково розукомплектований, гума коліс перебуває у незадовільному стані. Загальний технічний стан – незадовільний.

  1. Інформація про аукціон.

Спосіб проведення аукціону: електронний аукціон без умов.

Аукціон в електронній формі буде проведено 03 липня 2020 року, час проведення визначається електронною торговою системою (далі ЕТС) автоматично.

Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 432 (зі змінами). До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в електронній торговій системі до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні/закритих цінових пропозицій.

            Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні без умов, аукціоні із зниженням стартової ціни (подання цінових аукціонних пропозицій) встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжках часу з 19-30 до 20-30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.

           Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16-15 до 16-45 години дня проведення електронного аукціону.

          Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески. У разі якщо об’єкт, який пропонувався для продажу на аукціоні, не продано, проводиться повторний аукціон зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків. У разі якщо об’єкт приватизації не продано на повторному аукціоні зі зниженням стартової ціни на 50 відсотків, проводиться аукціон за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій зі зниженням стартової ціни,  визначеної згідно з правилами, встановленими статтею 22 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна», на 50 відсотків.

       Продаж об’єктів на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подання цінових пропозицій здійснюються за наявності не менш як одного учасника аукціону.

  1. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

            Стартова ціна об’єкта приватизації (без ПДВ) для продажу на електронному аукціоні без умов – 8 240 грн. (вісім тисяч двісті сорок гривень) 00 коп.

Крок аукціону на рівні 1 % стартової ціни, що становить: 82 грн. (вісімдесят дві гривні) 40 коп.

Розмір гарантійного внеску – 824 грн. (вісімсот двадцять чотири гривні) 00 коп.

           Стартова ціна об’єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні зі зниженням стартової ціни – 4 120 грн. (чотири тисячі сто двадцять гривень) 00 коп.

Крок аукціону на рівні 1 % стартової ціни, що становить: 41 грн. (сорок одна гривня) 20 коп.

Розмір гарантійного внеску – 412 грн. (чотириста дванадцять гривень) 00 коп.

           Стартова ціна об’єкта (без ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій – 4 120 грн. (чотири тисячі сто двадцять гривень) 00 коп

Крок аукціону на рівні 1 % стартової ціни, що становить: 41 грн. (сорок одна гривня) 20 коп., (кількість кроків – 2).

Розмір гарантійного внеску – 412 грн. (чотириста дванадцять гривень) 00 коп.

           Розмір реєстраційного внеску (плата за реєстрацію заяви на участь в аукціоні): 944,60 грн, що становить 0,2 мінімальної заробітної плати станом на 1 січня 2020 року.

          Період між аукціоном без умов, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій: 30 календарних днів від дати аукціону (опублікування інформаційного повідомлення про приватизацію об’єкта).

  1. Додаткова інформація.
  2. Покупець несе витрати по сплаті нотаріальних послуг щодо об’єкта приватизації, а також відшкодовує вартість послуг з оцінки майна, понесених балансоутримувачем.

2.Оператор електронного майданчика здійснює перерахування гарантійного та реєстраційного внесків на казначейські рахунки за такими реквізитами: в національній валюті: для перерахування реєстраційного внеску та проведення розрахунків переможцем аукціону за придбаний об’єкт:

Одержувач: Олевська міська рада Житомирської області

ЄДРПОУ – 04343470;

IBAN: UA 548201720344251012200025818 (для перерахування реєстраційного та гарантійного внесків)

Банк одержувача: Державна казначейська служба України, м.Київ

МФО 820172

Код ЄДРПОУ 04343470 

  1. Посилання на сторінку офіційного веб-сайта адміністратора ДП «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ», на яких зазначені реквізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.
  2. Оглянути об’єкт можна в робочі дні за місцем його розташування, звернувшись до організатора аукціону.

Найменування організатора аукціону:

Олевська міська рада Житомирської області

Адреса: вул.Володимирська, 2, м.Олевськ, Житомирської обл. 11001, тел. (04135) 2-11-52

Час роботи міської ради з 9.00 до 18.15 (крім вихідних), у п’ятницю – з 9.00 до 17.00, обідня перерва з 13.00 до 14.00. Адреса електронної пошти: :olevsk_miskrada@ukr.net  

Контактна особа: Ковальчук Олег Борисович.

  1. Розмір плати за участь в електронному аукціоні, який підлягатиме внесенню учасником у разі визнання його переможцем електронного аукціону, встановлюється в договорі між Оператором електронного майданчика та учасником з урахуванням положень абзацу першого пункту 114 Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 р. № 432 (зі змінами). Плата за участь в електронному аукціоні вноситься переможцем електронного аукціону протягом трьох робочих днів з дня опублікування органом приватизації договору купівлі-продажу об’єкта приватизації в електронній торговій системі.
  2. Технічні реквізити інформаційного повідомлення.

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі ID: UA-AR-P-2020-05-27-000004-1

Аукціони будуть проведені в електронній торговій системі «ПРОЗОРО.ПРОДАЖІ» (адміністратор). Єдине посилання на веб-сторінку https://prozorro.sale/info/elektronnimajdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2 на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик та з якими адміністратор уклав відповідний договір.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту