На бюджетній комісії обговорили питання сесії

Сьогодні, 22 червня, відбулось засідання бюджетної комісії міської ради. На засіданні були присутні не лише члени бюджетної комісії, а й депутати інших комісій.

Засідання бюджетної комісії тривало довше, ніж зазвичай та включало тривалі обговорення питань, які будуть винесені на сесію.

Без обговорень всі присутні члени комісії підтримали проєкт рішення про надання матеріальної допомоги жителям громади.

Наступне питання – про преміювання, надання матеріальної допомоги і встановлення надбавок до посадового окладу секретарю ради на період виконання посадових обов’язків міського голови, було детально обговорено. Думки з даного приводу розділились, але було вирішено винести дане питання на сесію, аби спільно обговорити проєкт рішення.

Не дійшли згоди присутні й в обговоренні ставок податків та пільг на 2021 рік. В ході дискусії було вирішено доручити начальнику економічного відділу Олегу Ковальчуку підготувати суми податків поточного року з розрахунком відсоткових ставок на наступний рік. Відповідний проєкт рішення буде винесено на сесію міської ради.

Обговорили члени комісії введення на час карантину штатної одиниці – юрисконсульта до КУ «ЦСССДМ Олевської міської ради». Після тривалої дискусії члени комісії все ж підтримали дане питання.

Також розглядали питання про затвердження Програми щодо запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 на території Олевської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки об’єктів комунальної власності Олевської міської об’єднаної територіальної громади, що підлягають наданню в оренду та відчуженню, про затвердження Положень про перелік платних послуг, що надаються Олевською центральною лікарнею та Олевським ЦПМД.

Останнім присутні розглянули звернення депутата міської ради Сергія Гончара щодо розмірів заробітної плати працівників міської ради. Детально це рішення буде розглянуто депутатами на сесії міської ради.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту