Олевських працівників поліції привітали з професійним святом

Щорічно 4 липня, відзначається День національної поліції України. Цього року це вже 5-та річниця із дня проголошення свята.

Тож з нагоди відзначення свята у актовій залі Олевського відділення поліції відбувся захід, у якому взяли участь секретар міської ради Віталій Шейко, заступник міського голови Олександр Ніколайчук, голова Олевської РДА Лариса Хоречко, заступник голови Олевської райради Олександр Ковальчук, представники Олевських лісгоспів та працівники відділу поліції.

Трудовий колектив привітали з професійним святом, подякували за роботу за високий професіоналізм, мужність та відданість справі, адже саме на поліцейських покладено відповідальне і благородне завдання – захист життя та здоров’я людей, прав і свобод громадян, ведення боротьби зі злочинністю та охорона громадського порядку

За сумлінне виконання службових обов’язків подяки міської ради та грошові премії вручили кращим працівникам Олевського відділення поліції: слідчому слідчого відділення, майору поліції Олену Ничипорчук, начальнику сектору дізнання, капітану поліції Тетяну Михалець, слідчому слідчого відділення, лейтенанту поліції Олександра Зосіча, оперуповноваженому сектору кримінальної поліції, старшому лейтенанту поліції Артему Мидловцю, старшому оперуповноваженому сектору кримінальної поліції, капітану поліції Наталії Ніколенко, старшому інспектору сектору кадрового забезпечення, старшому лейтенанту поліції Ірині Примак, старшому інспектору-чергового сектору реагування патрульної поліції, капітану поліції Івану Козловцю, начальнику сектору реагування патрульної поліції, капітану поліції Богдану Невойту.

Довідково!

Спочатку День поліції України відзначали 4 серпня – у день підписання президентом у 2015 році закону Про національну поліцію. Відбувалося це згідно з указом президента від 9 грудня 2015 року. День поліції відзначався щорічно в цей день включно до 2017 року. Однак у 2018 році президент вніс зміни до указу. І відтоді з днем поліції в Україні вітають 4 липня. Перенесення святкування на 4 липня присвячене символічній події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські прийняли присягу на Софійській площі у Києві. Столиця стала першим містом, де запрацювала нова поліція. Другим українським містом став Львів, третім – Одеса.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту