Затвердження Програми охорони, захисту, використання та відтворення лісів Олевської ОТГ та інші питання сесії міської ради

14 липня на черговому засіданні сесії міської ради було розглянуто 31 питання, включаючи «Різне».

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги.  Всього було надано допомогу 22 жителям громади. Це жителі сіл Кам’янка, Зольня, Жубровичі, Рудня-Замисловицька, Варварівка, Обище, Покровське, Юрове, Замисловичі та м. Олевськ. Переважно жителі громади звертаються по допомогу на лікування.

Депутати одноголосно підтримали рішення про зміну назви комунальної установи «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олевської міської ради» на комунальну установу «Центр соціальних служб» та затвердили положення у новій редакції. Яків Осипчук, який доповідав по даному питанню, зазначив що відповідні зміни вносять я у з зв’язку із змінами у законодавстві та змінами у типовому положенні.

Затвердили депутати Програму охорони, захисту, використання та відтворення лісів Олевської ОТГ на 2020 рік.

Даною Програмою передбачаються заходи щодо перевищення лісовідновлення над вирубкою, зокрема заліснення вирубок і створення захисних насаджень, підвищення продуктивності лісів на основі застосування лісокультурних методів та забезпечення ведення збалансованого невиснажливого лісокористування. Крім того передбачено протипожежні профілактичні та запобіжні заходи, зокрема створення  та догляд за мінералізованими протипожежними смугами, оновлення засобів зв’язку, протипожежної техніки, наочно-агітаційної роботи.

Також були розглянуті питання: про продовження терміну дії договорів оренди об’єктів нерухомості, Про передачу товарно-матеріальних цінностей з балансу Олевської міської ради на баланс відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради, про внесення змін у  рішення сесій Олевської міської ради та ін.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту