Виконком затвердив Перелік заходів використання субвенції на здійснення природоохоронних заходів

Після засідання Комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які у 2020 році буде спрямовано субвенцію з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та інших приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Олевської міської ради. На засіданні розглянули два питання.

Першим питанням присутні обговорили затвердження переліку заходів використання субвенції з місцевого бюджету на здійснення природоохоронних заходів.

Заступник міського голови Олександр Ніколайчук проінформував, що на сесії Житомирської облради, яка відбулась 25 червня,були внесені зміни у кошторис витрат обласного фонду охорони навколишнього природного середовища на 2020 рік.

За підсумками голосування 1 568 000 гривень було спрямовано на здійснення природоохоронних заходів КПКВК 2819740, а саме: забезпечення екологічно безпечного збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, видалення, знешкодження і захоронення відходів та небезпечних хімічних речовин, у т. ч. непридатних або заборонених до використання хімічних засобів захисту рослин Олевської міської ОТГ.

Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали дане рішення.

Наступним розглянули питання про затвердження протоколу Комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які у 2020 році буде спрямовано субвенцію з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та інших приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Комісією було вирішено затвердити загальний список дітей, які перебувають на квартирному обліку з орієнтовною потребою в коштах, необхідних для придбання житла або виділення грошової компенсації для придбання житла за рахунок субвенції у 2020 році; погодити вихідні дані  щодо розроблення проектно-кошторисної документації на нове будівництво житла дитячого будинку сімейного типу для подальшої подачі на розгляд обласної Комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які у 2020 році буде спрямовано субвенцію з державного бюджету на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та інших приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Всі члени виконкому проголосували «за».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту