Надання дозволу на укладення угод про соціальне партнерство та інші питання виконкому

31 липня відбулось засідання виконавчого комітету. Було розглянуто 15 питань, серед яких – про погодження кандидатури на посаду директора комунальної установи «Олевська дитячо-юнацька спортивна школа».

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги. Жителі сіл Кам’янка, Рудня-Бистра, Кишин, Лопатичі, Копище, Сущани, смт Новоозерянка, Дружба, м. Олевськ звернулись за допомогою на лікування, поховання та відновлення будинку, пошкодженого внаслідок стихії. Загалом було виділено 8 500 гривень.

Члени виконкому вирішили погодити та подати на затвердження сесії Олевської міської ради проєкт рішення міської ради «Про внесення змін до рішення LI сесії Олевської міської ради від 20.02.2020 року № 1527 «Про затвердження програми економічного і соціального розвитку Олевської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік». Згідно додатку, до Програми додаються 8 об’єктів.

Одноголосно було підтримано надання дозволу на укладення угод про соціальне партнерство. Міському голові Олегу Омельчуку доручили укласти угоди про соціальне партнерство з Товариством з обмеженою відповідальністю «Пержанська рудна компанія», Товариством з обмеженою відповідальністю «ЦФР ГРУП» та Товариством з обмеженою відповідальністю «Титан-апатитова група», які спрямовані на соціально-економічний та культурний розвиток Олевської міської об’єднаної територіальної громади.

Також на засіданні виконавчого комітету затвердили протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу з визначення виконавця послуг по вивезенню твердих побутових відходів від приватного сектору житлових будинків, організацій, підприємств та установ у Олевській ОТГ. Виконавцем послуг визначено ДП «Будпослуги-2».

Крім того, розглядались питання: затвердження розпорядження міського голови, присвоєння адресних номерів, передачу квартир (будинків) у приватну власність окремим  громадянам Олевської ОТГ, надання дозволів на встановлення тимчасових споруд та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту