Представлення нового директора Лопатицької ЗОШ

Сьогодні, 31 серпня, відбулось представлення нового директора Лопатицької ЗОШ.

Колективу школи його представили заступник міського голови Яків Осипчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко, його заступниця Алла Гаврилюк та голова Олевської районної  профспілки працівників освіти і науки України Наталія Яценко.

За результатами  конкурсного відбору новим директором школи стала Сичова Оксана Василівна, яка раніше працювала на посаді заступника директора з виховної роботи Лопатицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Перед представленням присутні гості висловили вдячність попередньому директору школи Миколі Морозу, за 24 роки сумлінної праці в Лопатицькій ЗОШ. Від Олевської міської ради Яків Осипчук вручив Миколі Вікторовичу поядку, а Наталія Яценко від Олевської профспілки освіти вручила пам’ятний подарунок.

Наказ про призначення Оксани Василівни на посаду директора Лопатицької ЗОШ зачитав Валерій Левченко. Згідно контракту директор на посаду призначається терміном на 2 роки. Далі гості привітали директора з призначенням на нову посаду, вручили квіти і подарунки та побажали їй успішної роботи у якості керівника навчального закладу.

В свою чергу новопризначений директор Оксана Сичова запевнила: « Я докладу усіх зусиль щоб виправдати вашу довіру. У нас буде чудовий колектив, якщо ми всі разом з вами будемо співпрацювати та вирішувати всі проблеми ».

По завершенню призначення присутні поспілкувались з колективом школи та відповіли на поставлені запитання.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту