Відкриття інклюзивних груп у дитячих садочках громади та інші питання виконкому

28 серпня відбулось засідання виконавчого комітету Олевської міської ради. Традиційно розглядалось питання надання матеріальної допомоги жителям громади.

Було вирішено надати 17 жителям сіл Жубровичі, Стовпинка, Калинівка, Будки, Соснівка, Озеряни, Юрове, Копище, Лопатичі, Кам’янка, селища Новоозерянка та міста Олевськ матеріальну допомогу. Більшість громадян звертаються за допомогою на лікування. Загальна сума виділених коштів – 12 тисяч гривень.

Розглянувши подання виконуючого обов’язки старости с. Копище Михайла Михальця, члени виконкому вирішили порушити клопотання перед головою Олевської районної державної адміністрації про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» двом жителькам села Копище: 47-річній та 35-річній жителькам села, які народили та виховали п’ятеро дітей до 8-річного віку.

Одноголосно було вирішено відкрити на базі Олевського ЦРД №2 «Сонечко» дві інклюзивні групи та ввести 2 посади асистента вихователя – 1 штатна одиниця на кожну вікову групу.

Відкривається інклюзивна група й на базі іншого дитячого садочка громади – села Сущани та вводиться посада асистента вихователя – 1 штатна одиниця та 0,5 ставки практичного психолога для забезпечення психолого-педагогічного супроводу.

Зміни в штатному розписі відбулись у ще двох закладах дошкільної освіти: в Копищенському ЗДО введено 0,67 ставки вихователя, а в Олевському ЦРД №1 «Зірочка» – 0,25 ставки практичного психолога та 0,5 ставки двірника.

Члени виконкому вирішили затвердити фізичній особі-підприємцю Харченко Любові Яківні графік роботи кафе-магазину «Любава», що знаходиться в с. Кам’янка, для здійснення торгово-виробничої  діяльності, а саме:

щоденно: з 0800 до 2400;

час перерви: без перерви;

вихідні дні: без вихідних.

 Також розглядались питання: про взяття на квартирний облік громадян, що потребують покращення житлових умов, про присвоєння та зміну адресних номерів, затвердження висновків органу опіки та піклування та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту