Коронавірус у школі та інші питання комісії ТЕБ та НС

14 вересня відбулось позачергове засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Олевської міської об’єднаної територіальної громади, де було розглянуто два питання.

Як проінформував присутніх начальник відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради Валерій Левченко, стало відомо, що коронавірусом захворів вчитель, що викладає у двох школах громади: Кишинській ЗОШ та Зубковицькій ЗОШ.

Із отриманої інформації від директора Кишинської ЗОШ, вчитель не відвідував заклад з 08 вересня в зв’язку з хворобою, з 09 вересня пішов на лікарняний, напередодні хвороби контактував з учнями 9,10,11 класів. За інформацією директора ЗОШ с. Зубковичі, вчитель не контактував із дітьми в цей період.

Вислухавши всі виступи, зауваження та пропозиції, було вирішено: директору Кишинської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом з Олевським міжрайонним відділом ДУ «ЖОЛЦ МОЗ України» визначити осіб, які контактували із захворівшим на COVID – 19 та прийняти рішення щодо їх подальшої можливої самоізоляції, а також забезпечити проведення температурного скринінгу дітям на вході у заклад перед початком навчання.

Олевський районний сектор Управління ДСНС України в Житомирській області здійснив санітарну обробку та дезінфекцію дезінфікуючими та стерилізуючими засобами приміщення Кишинської школи.

Другим питанням члени комісії розглянули звернення відділу культури Олевської міської ради щодо проведення циркової вистави на території с. Тепениця, с. Кам’янка, с. Лопатичі, с. Кишин, с. Зубковичі, с. Жубровичі та проведення концертних програм фольклорного ансамблю національного обряду «РОДОСЛАВ» Житомирської обласної ради з 14.09.2020 до 31.12.2020 року.

Члени комісії вирішили заборонити проведення на території Олевської ОТГ будь-яких культурно-масових, розважальних заходів (атракціонів, цирків, театрів, тощо).

Протокол комісії ТЕБ та НС № 15

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту