Працівників лісу привітали з професійним святом

Щорічно в третю неділю вересня працівники лісової галузі відзначають професійне свято – День працівника лісу.

Тож напередодні свята міський голова Олег Омельчук, голова Олевської РДА Лариса Хоречко та  в. о. голови райради Олександр Ковальчук  завітали до підприємств: ДП «Олевське лісове господарство», ДП «Олевський лісгосп АПК» та  ДП «Білокоровицьке лісове господарство» аби привітати працівників з професійним святом.

Олег Омельчук вітаючи працівників благородної і поважної професії, подякував за невтомну працю і самовідданість, значний вклад у справу збереження, примноження, дбайливого і раціонального використання лісу та побажав щастя, здоров’я, благополуччя, стабільності та професійних успіхів.

Подяки від Олевської міської ради та грошові премії отримали старший майстер лісу Копищенського лісництва Ігор Романчук, старший майстер лісу Корощинського лісництва Михайло Стужук, майстер лісу Корощинського лісництва Григорій Осипчук, інженер лісового господарства апарату управління ДП «Білокоровицький лісгосп» Леонід Ковальчук, водій транспортного цеху ДП «Білокоровицький лісгосп» Віктор Авраменко, старший майстер лісу Білокоровицького лісництва ДП «Білокоровицький лісгосп» Василь Салко, водій ДП «Олевське лісове господарство» Сергій Ференець, майстер лісокомплексу ДП «Олевське лісове господарство» Володимир Кравчук, верстатник лісокомплексу ДП «Олевське лісове господарство» Руслан Мельник.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток лісового господарства та з нагоди  Дня працівника лісу кращих представників галузі також було нагороджено спільними подяками райдержадміністрації і районної ради із грошовими винагородами.

З нагоди Дня працівника лісу керівники лісгоспів також привітали свої трудові колективи та кращим працівникам вручили грамоти, подяки та грошові премії.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту